Menu

Malaga - vliegtickets naar Malaga

Malaga

Populaire luchtvaartmaatschappijen, die vliegen naar Málaga

Het Spaanse Málaga is een populaire bestemming voor Nederlanders. Naast lijnvluchten zijn er ook chartervluchten naar Málaga. Lijnvluchten worden het hele jaar door aangeboden, terwijl chartervluchten vooral in de vakantieperiodes aangeboden worden. Enkele low-cost maatschappijen, die vanuit Nederland naar Málaga vliegen zijn Ryanair, Vueling, easyJet, Corendon en Transavia. Daarnaast wordt er nog op Málaga gevlogen door KLM en Iberia. Vluchten naar Málaga worden aangedaan vanaf de luchthavens Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Het hele jaar door biedt Ryanair goedkope vluchten aan naar Málaga vanaf de luchthavens Amsterdam en Eindhoven. Vanaf Amsterdam vliegt Ryanair 4 tot 5 keer per week naar Málaga en vanaf Eindhoven is dit (bijna) iedere dag.

easyJet vliegt in de zomer iedere dag vanaf Amsterdam naar Málaga. Na het zomerseizoen blijft de luchtvaartmaatschappij wel vliegen, maar neemt het aantal vluchten vanaf november af naar twee keer per week.

Transavia vliegt in het zomerseizoen vanaf Amsterdam drie keer per dag naar Málaga. In het winterseizoen daalt het aantal vluchten naar twee per dag. Vanaf Rotterdam wordt er ook frequent gevlogen, in de zomer drie keer per dag en in de winter bijna dagelijks één tot twee keer. Vanaf Eindhoven wordt er dagelijks één tot twee keer gevlogen.

Corendon vliegt alleen gedurende het zomerseizoen (chartervlucht) twee keer per week naar Málaga.

Voor veel Nederlanders is het vliegen naar Málaga vanaf vliegveld Weeze (vlakbij Nijmegen) ook een interessante optie. Ryanair vliegt gedurende het zomerseizoen dagelijks en gedurende het winterseizoen 3 keer per week naar Málaga.

Voor alle vluchten geldt, dat er bijbetaald moet worden voor ruimbagage. De regels voor handbagage verschillen per luchtvaartmaatschappij. Het is raadzaam om voor vertrek te checken wat de regels zijn m.b.t. handbagage.

Hoe zoekt u de beste vluchten naar Málaga?

Als u niet zeker weet welke luchtvaartmaatschappij de goedkoopste tickets aanbiedt, gebruik dan de eSky-zoekmachine. Voer de gewenste route in en stel de data in, waarop u wilt reizen. Na één klik krijgt u een lijst te zien met alle mogelijke vluchten. Deze lijst is gesorteerd op prijs. U kunt eenvoudig goedkope vluchten naar populaire steden vinden voor alle beschikbare luchtvaartmaatschappijen. Deze kunt u dan vergelijken met de prijzen van vluchten naar Málaga.

Als u afhankelijk bent van een specifieke datum is het soms lastiger om een vlucht te vinden. Een voorbeeld hiervan is de kerstperiode. Het aanbod is groot, echter de prijzen vaak wat hoger. Door gebruik van de eSky-zoekmachine vindt u altijd de beste prijs. Zorg ervoor, dat u tickets van Nederland naar Málaga zo vroeg mogelijk boekt, omdat prijzen meerdere malen per dag kunnen stijgen. In de regel is het vaak zo, dat vliegtickets goedkoper zijn, naarmate deze vroeg geboekt worden.

U kunt gemakkelijk rechtstreekse vluchten vinden naar Málaga vanaf 22 EUR. Voor dit tarief reist u met alleen handbagage en maakt u geen gebruik van extra services. Flexibiliteit met reisdata is vaak wel een voorwaarde om voor dit tarief te reizen. Gewoonlijk variëren de vliegtickets naar Málaga van 50-200 EUR. De zomerperiode en vakantieperiodes zijn vaak de duurste periodes om te reizen.

Goedkope vluchten naar Málaga

Soms is reizen met low-cost luchtvaartmaatschappijen niet zo economisch. De kosten voor het toevoegen van extra ruimbagage zijn vaak hoger dan de prijs van een ticket naar Málaga.

Als u op zoek bent naar een goedkope vlucht om de stad Málaga te bezoeken of om te genieten van de Spaanse zon overweeg het dan eens om een vlucht te kiezen op een doordeweekse dag. Doorgaans bieden luchtvaartmaatschappijen goedkopere vluchten naar Málaga aan buiten het weekend. Vluchten in het weekend zijn vaak duurder, aangezien er meer vraag is naar vluchten. Als u flexibel bent met reisdata is het vaak gemakkelijk een goedkoop vliegticket te vinden. Ook buiten de schoolvakanties reizen is vaak goedkoper.

Vergeet niet, dat om echt goedkope tickets te vinden uw verwachtingen flexibel moeten zijn. Afhankelijk van de route of het tijdstip van de reis kunnen vliegtickets zelfs twee tot drie keer goedkoper zijn dan wanneer u afhankelijk bent van een vaste datum.

Hoe kunt u goedkope vliegtickets vinden?

Geduld en een goede vluchtzoekmachine zijn belangrijk om goedkope vluchten te vinden. De prijzen van vluchten naar Málaga kosten vaak minder dan 25 EUR als u geluk heeft. Sommige luchtvaartmaatschappijen bieden verschillende aanbiedingen, waarbij zij de prijzen van vluchten naar Málaga en andere steden in Europa en de wereld flink verlagen. Blijf goed opletten, aangezien deze deals vaak zeer de moeite waard zijn.

Als u flexibel bent met de datum en voor u de laagste prijs het belangrijkste is, kijk dan uit naar een goede deal. Van tijd tot tijd heeft Ryanair speciale aanbiedingen, waarbij u echt goedkope vluchten naar Málaga kunt boeken.

Zodra u goedkope vluchten vanuit Nederland naar Málaga heeft gevonden, heeft u de mogelijkheid om uw reiskosten nog verder te verlagen. Bij low-cost luchtvaartmaatschappijen is vaak alleen handbagage in de prijs van het vliegticket inbegrepen. Misschien heeft u niet al die kleding nodig en kunt u bij aankomst de nodige producten kopen? Hiermee kunt u flink besparen en boekt u hierdoor een echt goedkope vlucht naar Málaga.

Wanneer zijn tickets naar Málaga het goedkoopste?

Flexibiliteit qua reisdatum is het belangrijkste om goedkope vliegtickets te vinden. Het is vrijwel zeker, dat u geen goedkope tickets voor Málaga zult vinden rond de kerstperiode of andere feestdagen.

Wanneer uw reisdata niet flexibel zijn, boek uw vliegticket dan zo spoedig mogelijk. Boek uw ticket, zodra u weet, wanneer u wilt reizen. Zo voorkomt u, dat u een duurder ticket moet boeken.

Het hele jaar door heeft u veel mogelijkheden om naar Málaga te reizen. Vanuit de meeste luchthavens kunt u kiezen uit meerdere vluchten per dag.

Als u echt goedkope vluchten wilt vinden, bezoek dan de website van eSky en zoek naar unieke aanbiedingen op het tabblad “Aanbiedingen”. U kunt op de website goedkope vluchten naar Málaga en vele andere prachtige steden in de wereld vinden. Vaak zijn er slechts enkele tickets beschikbaar voor de laagste prijs. Zorg ervoor, dat u diegene bent, die de goedkoopste ticket boekt en stel uw beslissing niet langer uit.

Gratis vluchten-zoekmachine

Ontdek hoe gemakkelijk het is om goedkope vluchten naar Málaga te boeken met behulp van onze gratis vluchten-zoekmachine. Deze zoekmachine brengt het aanbod van alle luchtvaartmaatschappijen, die vliegen naar Málaga en alle andere plaatsen, op één plek samen. Het is een veel gemakkelijkere manier van zoeken en vergelijken dan wanneer u dit zelf doet. De zoekmachine zorgt ervoor, dat u de goedkoopste tickets snel gevonden heeft.

Hoewel veel mensen denken, dat het alleen low-cost luchtvaartmaatschappijen zijn, die goedkope vluchten naar Málaga  aanbieden, klopt dit echter niet. Het zal niet vaak gebeuren, dat u duurder uit bent dan 200 EUR voor een vlucht van Nederland naar Málaga. U dient echter wel geduldig en consequent te zijn m.b.t. het checken van de ticketprijzen.

Goedkope vluchten naar Málaga  worden aangeboden door zowel Ryanair, Vueling, easyJet, Corendon en Transavia. Dit zijn echter niet de enige luchtvaartmaatschappijen, die naar Málaga  vliegen. Lijnvluchten worden aangeboden tegen dezelfde of soms zelfs lagere prijzen dan vluchten bij chartermaatschappijen.

In het geval van chartermaatschappijen is de prijs incl. grotere handbagage. Voordat u besluit een ticket te kopen, loont het zich om de low-cost vluchten met de chartervluchten te vergelijken m.b.t. de extra services, die inbegrepen zijn in het vliegticket.

Hoe kunt u de kosten van uw vliegticket verlagen?

Het is niet toegestaan om vloeistoffen aan boord mee te nemen in eenheden, die groter zijn dan 100 ml. Het loont zich om een paar lege flesjes te kopen van maximaal 100 ml en hier bijv. uw favoriete shampoo in te schenken. Zo kunt u toch uw favoriete shampoo meenemen, maar hoeft u niet extra te betalen om deze shampoo in te checken als ruimbagage. Hierdoor wordt uw vliegticket nog veel goedkoper, aangezien er vaak veel bijbetaald moet worden voor ingecheckte bagage. Ook kunt u bedenken of u extra services, zoals instappen met prioriteit, echt nodig heeft.

De meeste goedkope vluchten naar Málaga zijn vluchten, waarbij een basistarief wordt aangeboden. In dit tarief zit alleen de vlucht. Voor extra diensten, zoals een grote handbagage, ruimbagage, instappen met prioriteit of meer beenruimte, moet bijbetaald worden. Dit zorgt ervoor, dat klanten, die goedkoop willen reizen, meer mogelijkheden hebben om zo goedkoop mogelijk naar Spanje te reizen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief is de meest gemakkelijke manier om op de hoogte te blijven van goedkope vliegtickets. Met eSky kunt u bijv. de route en de maximale ticketprijs selecteren. U ontvangt dan een mail, zodra uw vlucht voor uw ingestelde prijs beschikbaar is. Vergeet echter niet, dat de goedkoopste tickets naar Málaga het snelste verkopen. Beslis daarom snel.

✔️ Zijn er speciale aanbiedingen voor vliegtickets naar naar Malaga op eSky.nl?

Op de website eSky.nl uploaden we regelmatig deals en reisaanbiedingen tegen lage prijzen. Volg ons en laat u inspireren!

✔️ Kan ik tijdens het boeken van vliegtickets naar naar Malaga ook mijn verzekeringen regelen?

Bij eSky.nl kunt u tijdens het boeken van vliegtickets afhankelijk van uw behoeften ook verschillende soorten verzekeringen kopen. Daarmee zorgt u voor een veilige en comfortabele reis.

✔️ Als ik vliegtickets naar Malaga boek, kan ik dan ook een accommodatie ter plaatse boeken?

Op eSky.nl bieden wij een zoekmachine voor accommodaties aan, waardoor u uw accommodatie kunt regelen in de plaats waar u naartoe reist, zelfs al vóór de reis. De accommodatie kan onafhankelijk van het ticket worden geboekt of als onderdeel van het vlucht + hotel-pakket.

✔️ Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan naar Malaga?

Bij eSky.nl zorgen we ervoor dat het aanbod van vliegtickets naar naar Malaga niet alleen low-cost luchtvaartmaatschappijen omvat, maar ook van luchtvaartmaatschappijen die zijn gespecialiseerd in een hogere standaard.

Nuttige informatie over vliegvelden in Malaga

Populaire luchtvaartmaatschappijen die naar Malaga vliegen

Op zoek naar een hotel? Bekijk de beste hotels in Malaga

Vind hotel in Malaga