Menu

Uw eSky-account: wat levert het op en hoe kunt u het gebruiken?

Uw eSky-account: wat levert het op en hoe kunt u het gebruiken?

Om onze gebruikers comfortabele diensten te bieden, ontwikkelen we voortdurend uw eSky-account. Bekijk hier hoe u uw boekingen beter via uw account kunt beheren en waarom het de moeite waard is om een account aan te maken!

Waar kan ik inloggen of registreren?

De link naar uw account vindt u in de menubalk op eSky-websites of direct via deze link.

Als u een account heeft, kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Dat is alles!

Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren door uw e-mailadres in te voeren. Vervolgens sturen wij een bericht naar uw e-mailadres met een link waarmee u een wachtwoord kunt instellen. Nadat u een wachtwoord heeft ingesteld, kunt u uw account gebruiken.

Wat is uw eSky-account?

Met uw eSky-account kunt u eenvoudig uw boekingen beheren, inclusief vluchten en hotels. Hiermee kunt u ook uw gegevens toevoegen en opslaan voor het online inchecken. Bovendien krijgen ingelogde gebruikers toegang tot speciale aanbiedingen voor het boeken van accommodaties en kunnen ze meldingen ontvangen m.b.t. wijzigingen in de prijzen van geselecteerde vluchten. Dit maakt het zoeken naar goedkope reismogelijkheden nog makkelijker!

Bovendien maakt uw account het mogelijk om sneller en makkelijker om boekingen voor vluchten en hotels te maken, omdat u niet elke keer het boekingsformulier in hoeft te vullen. Dit kan echt een voordeel zijn, vooral voor mensen die veel reizen!

Wat kunt u doen met uw account?

Welke opties kunt u in uw account vinden?

 1. De boekingsbevestiging opnieuw sturen naar het geselecteerde e-mailadres.
 2. Het toevoegen van de benodigde gegevens voor online inchecken - zowel voor u als voor medepassagiers.
 3. De vluchtdatum wijzigen - Met uw account kunt u een verzoek sturen of het mogelijk is om de datum van de vlucht te wijzigen.
 4. Wijzigen van contactgegevens - e-mailadres en telefoonnummer.
 5. Inzien van vlucht- en hotelboekingen.
 6. Informatie over vereiste visas (met de mogelijkheid tot aankoop) en andere documenten, evenals actuele reisadviezen.
 7. Mogelijkheid om aanvullende diensten af ​​te nemen zoals:
  • ruimbagage,
  • instappen met prioriteit,
  • reisverzekering,
  • autoverhuur,
  • accommodatie boekingen.
 8. Mogelijkheid om uw prijswaarschuwingen te beheren - meldingen instellen over de beste vluchtprijzen op geselecteerde routes.

Kunt u eerdere boekingen terugvinden in uw account?

Als u een eSky-account aanmaakt , kunt u ook uw eerdere boekingen bekijken. U hoeft alleen maar het formulier "Mijn boekingen" op het scherm te gebruiken en uw eSky-bestelnummer in te voeren. Let op! Om eerdere boekingen te importeren, moeten de boekingen zijn gedaan met hetzelfde e-mailadres dat is gebruikt voor uw huidige account.

Tips en suggesties in dit artikel en gerelateerde artikelen zijn uitsluitend informatief en als hulp bedoeld en kunnen geen grondslag vormen voor een claim jegens eSky.nl.

Heeft u in dit artikel de informatie gevonden waarnaar u op zoek was? Ja | Nee
Mijn mening over dit artikel:
Bedankt voor uw mening!