Menu

Zijn er extra kosten bij het boeken van een jacht? Zijn er aanvullende diensten?

Zijn er extra kosten bij het boeken van een jacht? Zijn er aanvullende diensten?

Ja, het boeken van een jacht of boot brengt extra kosten met zich mee. U kunt er tijdens de boeking in detail vertrouwd mee raken - alle informatie is te vinden op het profiel van het model van het door u gekozen schip. Er zijn zowel verplichte als optionele toeslagen. De eerste groep omvat kosten voor transitlogboeken, d.w.z. voorbereiding van het jacht/boat voor de cruise (uitrusten met een gasfles om te koken, soms met beddengoed, schoonmaak na de cruise). Verplichte toeslagen zijn inclusief toeristenbelasting en het bedrag van de borg. De borg wordt geretourneerd als het jacht/boot onbeschadigd wordt teruggebracht.

Optionele vergoedingen zijn gerelateerd aan de aanvullende diensten die worden beschreven in de sectie "Diensten & Extra's". Indien nodig kunt u een stuurman inhuren, extra dekuitrusting vragen of een huisdier meenemen op een cruise (sommige bedrijven staan dit toe), om er maar een paar te noemen. Aanvullende diensten omvatten ook vroeg inchecken en ophalen van het jacht/boot, als het bedrijf een dergelijke service in haar aanbod heeft.

Weet u niet zeker wanneer u een schippersvergunning nodig heeft? Lees dan ons artikel.

Tips en suggesties in dit artikel en gerelateerde artikelen zijn uitsluitend informatief en als hulp bedoeld en kunnen geen grondslag vormen voor een claim jegens eSky.nl.

Heeft u in dit artikel de informatie gevonden waarnaar u op zoek was? Ja | Nee
Mijn mening over dit artikel:
Bedankt voor uw mening!