Menu

Hoe maakt u gebruik van boataround.com?

Hoe maakt u gebruik van boataround.com?

Als u een jacht wilt boeken op boataround.com, hoeft u alleen maar de locatie van uw keuze in het venster van de zoekmachine in te voeren en de datum van vakantie en het type boot in te vullen, b.v. een zeilboot, een zeejacht, een catamaran, een motorboot, een gulet of zelfs een huis op het water. Nadat u alle informatie heeft ingevuld en op de knop "Zoeken" heeft geklikt, wordt u doorgestuurd naar de resultaten die aan uw criteria voldoen. Ze kunnen vrij worden gesorteerd, bijvoorbeeld rekening houdend met de huurprijs of de meningen van verschillende gebruikers. U kunt uw resultaten ook verfijnen door de filters aan de linkerkant te gebruiken, zoals de prijsklasse van de charter waarin u geïnteresseerd bent of het aantal hutten en personen. U kunt verder het bouwjaar, het model, de fabrikant en de lengte van de boot selecteren. U kunt ook eenvoudig aanbiedingen filteren voor boten met een schipper of die u zelf kunt besturen.

Als u nog vragen heeft, staan de adviseurs van Boataround 7 dagen per week voor u klaar. Wilt u meer weten over het veilig boeken van jachten? Lees dan ons artikel.

Tips en suggesties in dit artikel en gerelateerde artikelen zijn uitsluitend informatief en als hulp bedoeld en kunnen geen grondslag vormen voor een claim jegens eSky.nl.

Heeft u in dit artikel de informatie gevonden waarnaar u op zoek was? Ja | Nee
Mijn mening over dit artikel:
Bedankt voor uw mening!