Menu

Soorten verzorging in hotels

Soorten verzorging in hotels

All Inclusive

De meest populaire vorm van verzorging. Dit type verzorging wordt vooral door toeristen geboekt, die hun vakantie willen doorbrengen in de buurt van het strand. All Inclusive omvat alle maaltijden (drie tot zes maaltijden per dag en daarnaast snacks). Alle niet-alcoholische en lokale alcoholische dranken zijn daarnaast inclusief.

Ultra All Inclusive

All Inclusive, maar dan met een grotere keuze in alcoholische dranken. Vaak zijn internationale soorten alcoholische dranken ook bij de prijs inbegrepen. Afhankelijk van het hotel kan het ook zijn, dat extra faciliteiten of services bij de prijs zijn inbegrepen. U moet dan denken aan massages, Spa’s en sauna’s.

Logies

Alleen de overnachting is bij de prijs inbegrepen. Dit type verzorging wordt meestal gekozen door actieve toeristen, die het grootste deel van hun tijd buiten het hotel doorbrengen.

B&B (Bed and Breakfast)

Vaak een kleinschalige accommodatie voor veelal een kort verblijf. Bij een overnachting wordt daarnaast een ontbijt geserveerd.

Logies en ontbijt

Het ontbijt is bij de prijs van de hotelovernachting inbegrepen.

Halfpension

Naast de hotelovernachting zijn ontbijt en diner bij de prijs inbegrepen.

Volpension

Ontbijt, lunch en diner zijn bij de prijs van de hotelovernachting inbegrepen. Dit type verzorging wordt aanbevolen voor diegenen, die het liefst in het restaurant van het hotel eten.

Eigen kookgelegenheid

De maaltijden zijn niet bij de prijs inbegrepen. De accommodatie heeft vaak toegang tot een keuken of kitchenette, waar men zelf een maaltijd kan bereiden. Dit type verzorging of accommodatie is vaak de beste optie als u wilt besparen of als u een dieet heeft.

Verzorging naar aanleiding van programma

Maaltijden geserveerd volgens het vakantieprogramma. Meestal gaat het om reizen met een toeristisch karakter. De maaltijden worden meestal duidelijk gespecificeerd in de beschrijving van het toeristische programma. 

 

Tips en suggesties in dit artikel en gerelateerde artikelen zijn uitsluitend informatief en als hulp bedoeld en kunnen geen grondslag vormen voor een claim jegens eSky.nl.

Heeft u in dit artikel de informatie gevonden waarnaar u op zoek was? Ja | Nee
Mijn mening over dit artikel:
Bedankt voor uw mening!