Menu

United Airlines

Advertisement

De beste vluchtaanbiedingen bij luchtvaartmaatschappij United Airlines op eSky

Prijs voor persoon, retour

Advertisement

✔️ Waar vliegt United Airlines naartoe?

De dienstregeling van United Airlines omvat routes vanuit veel populaire steden. Gebruik de eSky-zoekmachine om de beschikbaarheid van de verbindingen te controleren.

✔️ Wanneer kun je de goedkoopste tickets kopen voor een vlucht met United Airlines?

Het is het beste om ruim van tevoren kaartjes te kopen voor een vlucht met United Airlines

✔️ Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vergelijkbare routes aan?

De routes naar de steden waarop United Airlines vliegt worden ook uitgevoerd door andere luchtvaartmaatschappijen en u kunt ze vinden in de eSky-zoekmachine.

✔️ Kan ik een hotel boeken samen met een vlucht van United Airlines?

Door de eSky-zoekmachine te gebruiken, kunt u een hotel samen met de vlucht boeken via onze Vlucht + Hotel-pakket. Dat is niet alleen comfortabel, maar bespaart u ook geld dankzij de pakketkortingen.

Lees meer over United Airlines

United Airlines

United Airlines is één van de oudste luchtvaartmaatschappijen van de Verenigde Staten. De luchtvaartmaatschappij werd in 1926 opgericht onder de naam "Boeing Air Transport". Aanvankelijk diende de luchtvaartmaatschappij als luchtpost transporteur. Post werd getransporteerd van New York naar San Francisco, via Chicago en Salt Lake City. In 1930 begon het bedrijf passagiers te vervoeren, dit was ook het moment, dat er voor het eerst ter wereld stewardessen in dienst genomen werden. De eerste vrouwelijke stewardess (Ellen Church) was een verpleegster. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden medewerkers van United Airlines o.a. ingezet in het leger, werden zij ingezet voor het gebruik van bommenwerpers, werden zij ingezet om post te transporteren en namen zij deel aan verschillende veldslagen.

In 1962, na de fusie met Capital Airlines, werd het bedrijf de op één na grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Het duurde echter tot 1983, voordat United Airlines zijn eerste internationale vlucht uitvoerde. De eerste internationale vluchten waren van Portland en Seattle naar Tokio. In 1991 besloot United Airlines, vanwege financiële moeilijkheden van “Pan American World Airways”, de routes over te nemen tussen de Verenigde Staten en Londen Heathrow. Na het faillissement van “Pan Am” nam United Airlines de Pacific-routes over.

In 1988 hebben United Airlines en vier andere luchtvaartmaatschappijen (Air Canada, Lufthansa, SAS en Thai Airways International) het Star Alliance luchtvaartpartnerschap mede opgericht.

Tijdens de terroristische aanslagen van 11 september 2001 op het World Trade Center hebben leden van Al-Qaida twee United Airlines-vliegtuigen gekaapt. Een “Boeing 767-200ER” crashte in de zuidelijke toren van het World Trade Center, terwijl een “Boeing 757” in de buurt van Pennsylvania neerstortte. Als gevolg van de aanslagen rapporteerde het bedrijf een financieel verlies van bijna 2,1 miljard dollar. Dankzij de steun van de Amerikaanse regering keerde het bedrijf snel terug naar financieel evenwicht.

In 2010 fuseerde United Airlines met Continental Airlines. Beide luchtvaartmaatschappijen bleven actief als dochterondernemingen van het pas opgerichte United Continental Holding met een vloot van 714 vliegtuigen op 370 luchthavens in 59 landen. Alle vluchten werden hernoemd naar United Airlines. In maart 2012 heeft de Federal Aviation Administration de fusie goedgekeurd. Na de fusie werden de twee luchtvaartmaatschappijen samen één onder één exploitatievergunning.

Bagage

Bij United Airlines kunnen passagiers één stuk handbagage mee aan boord nemen. De handbagage moet altijd voldoen aan de richtlijnen m.b.t. de maximale afmetingen en gewicht, die zijn bepaald door de luchtvaartmaatschappij. Deze kunnen variëren en zijn afhankelijk van de boekingsklasse en de route, die gevlogen wordt. Hetzelfde geldt voor ingecheckte bagage.

Boekingsklassen

Passagiers, die met United Airlines reizen, hebben de keuze uit 3 boekingsklassen: “Economy”, “Premium” en “Business”. In de “Premium” en “Business” wordt er ten minste 120 cm beenruimte geboden en hebben passagiers beschikking tot een volledig lederen af te stellen flat-bed. Voor alle klassen geldt, dat passagiers toegang hebben tot een individuele leeslamp en een individueel scherm met o.a. een videospeler. Daarnaast zijn er toiletartikelen, kussens en beddengoed beschikbaar. United Airlines was de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld, dat een geoptimaliseerde app met hun entertainmentsysteem voor de iPod en iPhone kon aanbieden.

Online inchecken

Online inchecken is in de meeste gevallen beschikbaar vanaf 24 uur voor de geplande vertrektijd. Dit kan echter variëren, doordat dit afhankelijk is van de bestemming en de vertrekluchthaven.

Vloot

De United Airlines-vloot bestaat uit 714 vliegtuigen. Vliegtuigen, die United Airlines in zijn vloot heeft, zijn de Airbus A319-100, A320-200, Boeing 737-700, 737-800, 737-900, 737-900ER, 747-400, 757-400, 757-200, 747-300, 767-300ER, 767-400ER, 777-200, 777-200ER, 787-8 en 878-9.

Chicago-O'Hare

Chicago O'Hare International Airport ligt 27 kilometer ten noordwesten van het centrum van Chicago, Illinois, VS. Het vliegveld is vernoemd naar Edward "Butch" O'Hare, die een vlieger was bij de Amerikaanse marine. Op het vliegveld hebben reizigers de keuze uit diverse restaurants, bars en cafés. Ook biedt de luchthaven een groot aantal belastingvrije winkels, een hotel en 10 autoverhuur bedrijven met kantoren in terminals 1, 2 en 3. Gratis draadloos internet is beschikbaar op de hele luchthaven.

Maaltijden tijdens de vlucht

Passagiers uit de “Economy Class” worden gratis drankjes aangeboden, waaronder frisdrank, vruchtensap, thee en verse koffie. Vers bereide maaltijden (ontbijt, lunch en diner) kunnen worden aangeschaft. Tijdens de vlucht zal hiervoor een menukaart aangeboden worden. Bier, wijn en andere alcoholische dranken zijn op alle routes verkrijgbaar. Zakenreizigers en reizigers in de andere klassen kunnen genieten van heerlijke voorgerechten, maaltijden, fruit, kaas, ijs en desserts. Ook alcoholische dranken en vers gezette koffie worden aangeboden.

Aanvullende services

Dankzij het entertainmentsysteem kunnen passagiers genieten van een brede selectie films, tv-programma's, muziekvideo's en games. Gratis WiFi is beschikbaar aan boord van bijna alle vluchten. Op langeafstandsroutes kunnen passagiers belastingvrij producten aanschaffen gedurende de vlucht.  Tijdens de vlucht worden o.a. sieraden, cosmetica en parfums aangeboden. Er is ook een frequent flyer-programma genaamd “MileagePlus” beschikbaar voor passagiers, die op een bepaalde klasse tickets reizen.