Menu

Transavia

Advertisement

De beste vluchtaanbiedingen bij luchtvaartmaatschappij Transavia op eSky

Prijs voor persoon, retour

Advertisement

✔️ Waar vliegt Transavia naartoe?

De dienstregeling van Transavia omvat routes vanuit veel populaire steden. Gebruik de eSky-zoekmachine om de beschikbaarheid van de verbindingen te controleren.

✔️ Wanneer kun je de goedkoopste tickets kopen voor een vlucht met Transavia?

Het is het beste om ruim van tevoren kaartjes te kopen voor een vlucht met Transavia

✔️ Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vergelijkbare routes aan?

De routes naar de steden waarop Transavia vliegt worden ook uitgevoerd door andere luchtvaartmaatschappijen en u kunt ze vinden in de eSky-zoekmachine.

✔️ Kan ik een hotel boeken samen met een vlucht van Transavia?

Door de eSky-zoekmachine te gebruiken, kunt u een hotel samen met de vlucht boeken via onze Vlucht + Hotel-pakket. Dat is niet alleen comfortabel, maar bespaart u ook geld dankzij de pakketkortingen.

Lees meer over Transavia

Transavia

Transavia Airlines is een low-cost luchtvaartmaatschappij, die is gevestigd in Amsterdam. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 1965 onder de naam ”Transavia Limburg”. Transavia Airlines maakt deel uit van de Air France KLM-groep en de belangrijkste hub is de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bestaat uit enkele tientallen moderne Boeing-vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij biedt meer dan 110 bestemmingen, waaronder in Europa en Noord-Afrika. Het belangrijkste doel van de luchtvaartmaatschappij is om een comfortabele reis te bieden, dit tegen een aantrekkelijke prijs. De luchtvaartmaatschappij biedt klanten economy class vluchten. Daarnaast zijn verschillende tarieven beschikbaar: Basic, Plus en Maxi. De Transavia Airlines IATA-code is HV.

Bagage

Voor elke passagier van Transavia Airlines geldt, dat hij of zij één handbagage van vooraf bepaalde afmetingen en gewicht mee mag nemen in het vliegtuig. Passagiers hebben de keuze uit twee maten tassen of koffers. Kleinere bagage kan onder de stoel voor u geplaatst worden. Grotere bagage kan worden geplaatst in het opbergvak, die u kunt vinden boven uw zitplaats. In het geval van ruimtegebrek behoudt de luchtvaartmaatschappij het recht om de handbagage te vervoeren als ruimbagage. Passagiers, die reizen met het Plus-tarief, mogen een extra item meenemen, zoals een laptoptas. Vloeistoffen mogen alleen in eenheden van 100 ml in een doorzichtige plastic zak worden vervoerd. De afmetingen en het gewicht voor ingecheckte bagage bij Transavia Airlines zijn precies gedefinieerd. Voor afwijking van het beleid of de vastgestelde voorwaarden geldt een extra toeslag. Afhankelijk van het gekozen tarief is ingecheckte bagage inbegrepen in de ticketprijs of is het mogelijk om deze aan te schaffen. De luchtvaartmaatschappij staat het transport van honden en katten toe.

Boekingsklassen

Transavia Airlines biedt passagiers één boekingsklasse. Passagiers hebben de keuze uit drie tarieven: Basic, Plus en Maxi. Voor elk tarief geldt, dat ze extra voordelen bieden tijdens de vlucht. Ingecheckte bagage is bijv. inbegrepen in de ticketprijs als u voor het Maxi-tarief kiest. Andere voordelen van het Maxi-tarief zijn, dat er na de boeking wijzigingen aangebracht kunnen worden in bijv. de datum van de vlucht, dat u stoelkeuze heeft in het vliegtuig en u met prioriteit kunt instappen in het vliegtuig. Om deze reden wordt dit tarief ook aanbevolen voor zakenreizigers.

Online check-in

Online inchecken bij Transavia Airlines is in de meeste gevallen mogelijk. Passagiers kunnen inchecken via de mobiele applicatie of op de website van de luchtvaartmaatschappij. Online inchecken is beschikbaar vanaf 30 uur tot 1 of 4 uur voor de vertrektijd van de vlucht. Dit is afhankelijk van de vliegroute, die gevlogen wordt. Passagiers, die besluiten om in te checken via de mobiele applicatie, moeten de instapkaart op hun telefoon downloaden en opslaan. In andere gevallen moet de instapkaart worden afgedrukt. Online inchecken is niet beschikbaar voor passagiers, die inchecken voor een vlucht vanuit Dubai.

Vloot

Transavia Airlines richt zich op moderne en milieuvriendelijke vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij heeft enkele tientallen Boeing-vliegtuigen. In het verleden werden er meerdere typen vliegtuigen gebruikt, maar momenteel bestaat de vloot uit Boeing 737-700 en Boeing 737-800 vliegtuigen met resp. 149 en 189 zitplaatsen. Enkele vliegtuigen zijn uitgerust met ingebouwde LED-verlichting en zijn de comfortabele stoelen gemaakt van ecologisch leer. De luchtvaartmaatschappij biedt verhuur van haar vliegtuigen aan en is zowel met als zonder bemanning mogelijk.

Amsterdam Airport Schiphol

Het hoofdkantoor van Transavia is de internationale luchthaven Amsterdam Airport Schiphol, gelegen in de buurt van Amsterdam. Het vliegveld heeft één uitgebreide hoofdterminal. Passagiers hebben op de luchthaven keuze uit een winkelcentrum, talrijke restaurants en cafés, geldautomaten, wisselkantoren, een gebedsruimte en ontspanningsruimten (bijv. Spa of bibliotheek). Gratis WiFi werkt in de internet centra, waar u ook uw instapkaart kunt afdrukken.

Mensen, die een langere tussenstop hebben, kunnen gebruik maken van de diverse hotels op en rond de luchthaven. Ook kan tegen betaling gebruik worden gemaakt van douchecabines. Op de bovenste verdieping van de luchthaven is een observatiedek aanwezig.

Amsterdam Airport Schiphol biedt diverse parkeerterreinen voor zowel kort als lang parkeren. Wilt u geld besparen? Zorg er dan voor, dat u online uw parkeerplaats boekt. De luchthaven ligt op ongeveer 9 km van Amsterdam. Amsterdam is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, een taxi of d.m.v. een gehuurde auto.

 

Maaltijden

Passagiers hebben de mogelijkheid gebruik te maken van het cateringaanbod, dat Transavia Airlines aanbiedt tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij biedt o.a. warme en koude dranken, sappen, alcohol, snacks en broodjes. Ook bevat het aanbod glutenvrije snacks. Helaas zijn maaltijden bij Transavia Airlines niet inbegrepen in de ticketprijs.

Aanvullende diensten

Tijdens de vlucht kunnen passagiers ontspannen door het tijdschrift "Enjoy!" te lezen. Afhankelijk van het gekozen tarief kunnen passagiers een zitplaats in het vliegtuig kiezen (deze service kan gratis of tegen betaling zijn), bijv. een zitplaats naast het raam of met meer beenruimte.

Mensen, die veel reizen, kunnen deelnemen aan het loyaliteitsprogramma van Transavia Airlines: Flying Blue. Registratie hiervoor is gratis. Onderdeel van het programma is om ”miles” voor elke vlucht te verzamelen. Deze ”miles” kunnen bijv. gebruikt worden om een goedkoper ticket aan te schaffen voor de volgende vlucht. Goed om te weten is, dat mensen, die in het basistarief reizen, geen ”miles” verzamelen, maar deze wel kunnen kopen.

Het lidmaatschap van het Flying Blue-programma wordt ook geassocieerd met vele andere bonussen en privileges en zijn niet alleen bij Transavia Airlines te gebruiken, maar ook bij KLM en Air France.