Menu

Emirates

Advertisement

De beste vluchtaanbiedingen bij luchtvaartmaatschappij Emirates op eSky

Prijs voor persoon, retour

Advertisement

✔️ Waar vliegt Emirates naartoe?

De dienstregeling van Emirates omvat routes vanuit veel populaire steden. Gebruik de eSky-zoekmachine om de beschikbaarheid van de verbindingen te controleren.

✔️ Wanneer kun je de goedkoopste tickets kopen voor een vlucht met Emirates?

Het is het beste om ruim van tevoren kaartjes te kopen voor een vlucht met Emirates

✔️ Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vergelijkbare routes aan?

De routes naar de steden waarop Emirates vliegt worden ook uitgevoerd door andere luchtvaartmaatschappijen en u kunt ze vinden in de eSky-zoekmachine.

✔️ Kan ik een hotel boeken samen met een vlucht van Emirates?

Door de eSky-zoekmachine te gebruiken, kunt u een hotel samen met de vlucht boeken via onze Vlucht + Hotel-pakket. Dat is niet alleen comfortabel, maar bespaart u ook geld dankzij de pakketkortingen.

Lees meer over Emirates

Emirates

De luchtvaartmaatschappij Emirates is eigendom van de regering van de Verenigde Arabische Emiraten. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in mei 1985. Een paar maanden later vond de eerste vlucht plaats op de route Karachi – Bombay. In juli 1987 vonden er voor het eerst vluchten plaats naar Europa.

De eerste luchthaven, waar een Emirates-vliegtuig in Europa landde, was London Gatwick. Halverwege de jaren negentig voerde Emirates de eerste vluchten uit naar Zuidoost-Azië, dit was vooral van en naar Singapore.

Tegenwoordig vliegt Emirates naar bestemmingen over de hele wereld inclusief Amsterdam Schiphol Airport. Emirates is één van de belangrijkste, grootste, snelstgroeiende en rijkste intercontinentale luchtvaartmaatschappij ter wereld. Emirates dankt zijn succes aan gemakkelijke toegang tot goedkope brandstof en daarnaast de zakelijke en toeristische ontwikkeling van de VAE.

Bagages

U kunt handbagage meenemen aan boord van alle Emirates-vluchten. De afmetingen en het gewicht worden bepaald door de luchtvaartmaatschappij en kunnen variëren. Deze zijn afhankelijk van de boekingsklasse of route, die gevlogen wordt.

Geregistreerde bagage bij Emirates moet ook voldoen aan vooraf bepaalde afmetingen en aan een maximaal gewicht. Ook hier hangt alles af van de boekingsklasse en de route, die gevlogen wordt.

Boekingsklassen

Als u vliegt met Emirates heeft u keuze uit verschillende boekingsklassen. U kunt bij Emirates vliegen in de First, Business en Economy Class. De “First Class” biedt alleen luxe, privé afsluitbare cabines met flat-bed stoelen, die u helemaal zelf in kunt stellen. Daarnaast wordt een kaptafel aangeboden en hebben passagiers toegang tot een spa met een douche. Tevens kunnen passagiers, die “First Class” reizen gebruik maken van de gratis privé chauffeur service om van en naar de luchthaven te reizen. Deze service wordt in meer dan 70 steden over de hele wereld aangeboden. Op de luchthaven zijn er voor deze passagiers exclusieve wachtkamers, waar zij ontspannen kunnen wachten op hun vlucht.

Passagiers, die reizen in de “Business Class”, hebben een vergelijkbare service aan boord. De cabine is onder andere uitgerust met een werktafel en een stopcontact, die u kunt vinden in de stoel. In beide klassen kunnen passagiers de persoonlijke minibar gebruiken of andere reizigers ontmoeten in de lounge aan boord.

De luchtvaartmaatschappij besteedt ook veel zorg aan de passagiers van de “Economy Class”. Tijdens de vlucht kunnen ze o.a. op geselecteerde vluchten gebruik maken van WiFi.

Online inchecken

Online inchecken is beschikbaar van 24 uur tot 90 minuten vóór het geplande vertrek van de vlucht, dit geldt voor alle passagiers.

Vloot

De vloot van Emirates bestaat voornamelijk uit “wide-body” vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij heeft daarnaast ook enkele “small-body” vliegtuigen, waaronder de Airbus A319-100CJ. De Airbus A319-100CJ wordt vooral gebruikt om VIP's te vervoeren. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bevat meer dan 240 vliegtuigen en behoort tot de jongste ter wereld. Emirates gebruikt naast het hierboven genoemde type de volgende types: Airbus A330-200, A340-300, A340-500, A380-800, Boeings 777-200, 777-200ER, 777-200LR , 777-300, 777- 300ER, 747-400ERF en 777-200F. De vloot van Emirates zal de komende jaren nog flink groeien. De luchtvaartmaatschappij heeft nog flink wat orders staan bij Airbus.

De luchthaven van Dubai

De internationale luchthaven van Dubai ligt ongeveer 13 km ten noordoosten van het stadscentrum. Op het luchthaventerrein zijn er veel goede restaurants te vinden, gespecialiseerd in gerechten uit de hele wereld. Ook biedt de luchthaven een groot aantal winkels en autoverhuur. Reizigers hebben ook toegang tot de website van Global Link. Gratis WiFi wordt overal op de luchthaven aangeboden.

Catering aan boord

In de “First Class” kunnen passagiers genieten van een keuken, die past bij één van de beste ter wereld. De “Business Class” staat garant voor een keuze uit heerlijke en gezonde gerechten. Tevens worden gratis champagne, cocktails en andere drankjes aangeboden. In beide boekingsklassen worden alle gerechten op Chinees porselein met exclusief bestek geserveerd. Indien u gebruik maakt van de lounge aan boord dan kunt u ook daar genieten van hapjes, cocktails, sterke alcoholische drankjes en warme en koude dranken. In de “Economy Class” kunnen passagiers naast maaltijden kiezen uit een breed scala aan gratis drankjes, inclusief alcoholische dranken. Champagne wordt in de “Economy Class” aangeboden voor een betaalbare prijs. Het menu aan boord verandert elke maand. Op verzoek bereidt de luchtvaartmaatschappij speciale maaltijden voor kinderen, vegetarische of dieetmaaltijden voor. De luchtvaartmaatschappij heeft op haar menu een brede selectie van de beste wijnen ter wereld.

Aanvullende services

Emirates biedt zijn passagiers entertainment aan boord. Alle zitplaatsen zijn uitgerust met een entertainmentsysteem. Passagiers kunnen op de hoogte blijven van nieuws uit de hele wereld, live sportevenementen bekijken, de vlucht volgen dankzij externe camera’s en contact houden met het thuisfront door middel van WiFi aan boord. Daarnaast biedt Emirates vierduizend amusementskanalen, waarbij films, muziek en games aangeboden worden. Dit wordt ondersteund in verschillende talen.