Menu

Delta Air Lines

Advertisement

De beste vluchtaanbiedingen bij luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines op eSky

Prijs voor persoon, retour

Advertisement

✔️ Waar vliegt Delta Air Lines naartoe?

De dienstregeling van Delta Air Lines omvat routes vanuit veel populaire steden. Gebruik de eSky-zoekmachine om de beschikbaarheid van de verbindingen te controleren.

✔️ Wanneer kun je de goedkoopste tickets kopen voor een vlucht met Delta Air Lines?

Het is het beste om ruim van tevoren kaartjes te kopen voor een vlucht met Delta Air Lines

✔️ Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vergelijkbare routes aan?

De routes naar de steden waarop Delta Air Lines vliegt worden ook uitgevoerd door andere luchtvaartmaatschappijen en u kunt ze vinden in de eSky-zoekmachine.

✔️ Kan ik een hotel boeken samen met een vlucht van Delta Air Lines?

Door de eSky-zoekmachine te gebruiken, kunt u een hotel samen met de vlucht boeken via onze Vlucht + Hotel-pakket. Dat is niet alleen comfortabel, maar bespaart u ook geld dankzij de pakketkortingen.

Lees meer over Delta Air Lines

Delta Air Lines

Delta Air Lines is één van de belangrijkste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen, die goedkope vluchten aanbieden. Het bedrijf werd in 1928 in Macon opgericht. Het hoofdkantoor van Delta Air Lines bevindt zich op “Hartsfield-Jackson Airport” in Atlanta. Vluchten van Delta Air Lines vinden voornamelijk plaats op routes in de Verenigde Staten, Canada en

Latijns-Amerika. De luchtvaartmaatschappij heeft ook enkele routes van en naar Europa en Azië. Gunstige vervoersregels, een moderne vloot en de mogelijkheid om efficiënt in te checken via internet of een mobiele applicatie zijn voor passagiers redenen om goedkope vluchten te boeken bij Delta Air Lines.

 

Handbagage

Handbagage bij Delta Air Lines is bij de ticketprijs inbegrepen. Naast het meenemen van een koffertje of tas mag bij Delta Air Lines ook een persoonlijk item mee worden genomen aan boord van het vliegtuig. De handbagage moet worden opgeborgen in de opbergvakken boven uw zitplaats of moet worden geplaatst onder de stoel voor u. Als persoonlijk item mag bijv. een rugtas, handtas, cameratas of laptoptas meegenomen worden. Indien u nog een artikel met dezelfde afmetingen wilt meenemen, wordt dit ook als handbagage gezien. Delta Air Lines behoudt echter het recht om paraplu's, jassen, belastingvrije goederen, kinderzitjes en rolstoelen niet als handbagage te beschouwen. Let er alstublieft op, dat de handbagage moet voldoen aan de vereisten, die de luchtvaartmaatschappij heeft bepaald, m.b.t. de maximale afmetingen en het maximaal toegestane gewicht van de handbagage. Als uw handbagage te groot of te zwaar blijkt te zijn, kan deze niet worden meegenomen aan boord van het vliegtuig. De afmetingen van uw handbagage zullen worden gecontroleerd op de luchthaven. Goed is om vooraf te controleren of uw handbagage aan alle vereisten voldoet. Let op: in het geval vluchten worden uitgevoerd door Delta Air Lines partners kunnen er andere beperkingen voor handbagage gelden. Controleer dit dus goed. De prijs en hoeveelheid toegestane ingecheckte bagage is bij Delta Air Lines afhankelijk van de boekingsklasse en route, die gevlogen wordt. Op sommige routes is het zelfs toegestaan om twee koffers gratis in te checken. Voor de meeste vluchten geldt, dat er voor ingecheckte bagage betaald moet worden.

Ingecheckte bagage

De prijs en hoeveelheid toegestane ingecheckte bagage is bij Delta Air Lines afhankelijk van de boekingsklasse en route, die gevlogen wordt. Op sommige routes is het toegestaan om twee koffers gratis in te checken. Voor de meeste vluchten geldt, dat er voor ingecheckte bagage betaald moet worden. Indien er betaald moet worden voor ingecheckte bagage dan is een tweede koffer inchecken vaak duurder dan het inchecken van de eerste koffer. Indien u van plan bent om bagage in te checken, voeg deze dan ten minste 24 uur voor vertrek toe aan uw boeking, zodat deze meegenomen kan worden tijdens het inchecken. Houd u er rekening mee, dat ingecheckte bagage moet voldoen aan bepaalde afmetingen en er een maximaal toegestaan gewicht geldt. Voor iedere passagier geldt, dat hij of zij maximaal 10 stuks ruimbagage mag inchecken. Indien u de afmetingen of het gewicht van de ruimbagage overschrijdt, moet u een extra vergoeding betalen. Ook voor het inchecken van meer dan 10 stuks ruimbagage geldt een toeslag.

Indien u wilt vliegen met items, die ongewone afmetingen hebben of die niet in de standaardkoffer passen, kan het handig zijn om bij de website van de luchtvaartmaatschappij te kijken of deze niet vallen onder speciale bagage. Voorbeelden van speciale bagage zijn onder andere kinderzitjes, rolstoelen voor gehandicapten, medische benodigdheden, sportuitrusting en muziekinstrumenten.

 

Online check-in

Het online inchecksysteem bij Delta Air Lines wordt 24 uur voor vertrek geopend. De beste manier is om een computer of laptop te gebruiken. U kunt online inchecken op de website van de luchtvaartmaatschappij. Zorg ervoor, dat u, voordat u online incheckt, u uw ticketnummer of creditcardnummer bij de hand heeft. Het systeem zal u helpen met het kiezen van het aantal passagiers en de hoeveelheid bagage. Tijdens het online inchecken is het mogelijk uw zitplaats te controleren en deze te wijzigen, uw boekingsklasse te wijzigen of te betalen voor extra bagage. Na het voltooien van het online inchecken kunt u uw instapkaart printen of deze opslaan op uw computer om deze vervolgens later te printen. Een andere mogelijkheid is om de instapkaart op uw mobiele apparaat op te slaan. Niet alle luchthavens ondersteunen mobiele instapkaarten.

Indien u telefonisch wilt inchecken, dient u de speciale toepassing te downloaden, die de luchtvaartmaatschappij aan haar klanten aanbiedt. U dient uw instapkaart mee te nemen naar de luchthaven. Houd er rekening mee, dat als u buiten de Verenigde Staten reist, het luchthavenpersoneel ook andere documenten wil controleren, die het recht geven om te reizen.

 

Vloot

De vloot van Delta Air Lines bestaat uit meer dan 880 vliegtuigen. Vliegtuigen waarmee de luchtvaartmaatschappij vliegt, zijn onder andere modellen van Airbus, Boeing en McDonnell Douglas. In de toekomst zal er ook één Bombardier-model in de vloot toegevoegd worden. De totale vloot omvat zowel vliegtuigen van de luchtvaartmaatschappij als vliegtuigen, die de luchtvaartmaatschappij aanbiedt aan partnerluchtvaartmaatschappijen om hun vluchten te onderhouden. In totaal bestaat de Delta Air Lines vloot uit meer dan 20 vliegtuigmodellen. Het jongste model, met betrekking tot de gemiddelde leeftijd, is de “Airbus A350”. Dit type vliegtuig biedt een persoonlijk WiFi-videoscherm en een elektriciteit/USB-aansluiting.

Het oudste type vliegtuig uit de vloot is de “McDonnell Douglas MD-88”. Dit type vliegtuig heeft geen USB-aansluiting of een persoonlijk entertainmentsysteem. In de nabije toekomst zal de Delta Air Lines vloot nog verder groeien. Delta Air Lines heeft meer dan 300 vliegtuigen in bestelling.

 

Informatie

Belangrijke informatie m.b.t. Delta Air Lines is, dat het één van de grootste luchtvaartmaatschappijen van de VS is. Het hoofdkantoor bevindt zich op de luchthaven “Hartsfield-Jackson” in Atlanta. Het bedrijf werd opgericht in 1928. De naam “Delta” is gebaseerd op de Mississippi Delta, gelegen vlakbij Macon, waar de oprichters van Delta Airlines vandaan komen. De luchtvaartmaatschappij is lid van de SkyTeam-alliantie, deze werkt samen met andere luchtvaartmaatschappijen, zoals Air France-KLM, Korean Air en Virgin Australia. Samen met haar partners verzorgt de luchtvaartmaatschappij meer dan 5.400 vluchten per dag. De meeste vluchten hiervan zijn binnen de Verenigde Staten, maar ook worden er vluchten uitgevoerd naar Canada, Latijns-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten. De vliegtuigen van Delta Air Lines landen dagelijks op meer dan 300 luchthavens in meer dan 50 landen. De beste manier om meer te weten te komen over de luchtvaartmaatschappij is om er zelf mee te reizen. Plan uw reis naar de Verenigde Staten dus met Delta Air Lines.