Menu

Flybe

Advertisement

De beste vluchtaanbiedingen bij luchtvaartmaatschappij Flybe op eSky

Prijs voor persoon, retour

Advertisement

✔️ Waar vliegt Flybe naartoe?

De dienstregeling van Flybe omvat routes vanuit veel populaire steden. Gebruik de eSky-zoekmachine om de beschikbaarheid van de verbindingen te controleren.

✔️ Wanneer kun je de goedkoopste tickets kopen voor een vlucht met Flybe?

Het is het beste om ruim van tevoren kaartjes te kopen voor een vlucht met Flybe

✔️ Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vergelijkbare routes aan?

De routes naar de steden waarop Flybe vliegt worden ook uitgevoerd door andere luchtvaartmaatschappijen en u kunt ze vinden in de eSky-zoekmachine.

✔️ Kan ik een hotel boeken samen met een vlucht van Flybe?

Door de eSky-zoekmachine te gebruiken, kunt u een hotel samen met de vlucht boeken via onze Vlucht + Hotel-pakket. Dat is niet alleen comfortabel, maar bespaart u ook geld dankzij de pakketkortingen.

Lees meer over Flybe

Flybe

De Britse luchtvaartmaatschappij Flybe werd opgericht na een fusie van 2 andere luchtvaartmaatschappijen: Intra Airways en Air Express Service. In 1979 begon het onder de naam Jersey European Airways. In juni 2000 veranderde de vervoerder de naam eerst in British European en daarna op 18 juli 2002 in Flybe en toen werd het ook een low-cost vliegmaatschappij. Op 3 november 2006 kocht Flybe vervoerder BA Connect, en de volledige overname werd in maar het jaar daarop afgerond. Op 14 januari 2008 ondertekende het een franchiseovereenkomst met de Britse luchtvaartmaatschappij Loganair. Op 10 december 2010 ging Flybe de London Stock Exchange op. De luchtvaartmaatschappij vliegt alleen op bestemmingen in Europa.

Bagage

Waneer je vliegt met Flybe, mag je handbagage aan boord meenemen. De afmetingen en het gewicht worden beschreven door de luchtvaartmaatschappij en kunnen variëren afhankelijk van de boekingsklasse en route. De ruimbagage moet ook aan bepaalde maten en gewichten voldoen. Ook hier hangt dat van de boekingsklasse en route af.Waneer je vliegt met Flybe, mag je handbagage aan boord meenemen. De afmetingen en het gewicht worden beschreven door de luchtvaartmaatschappij en kunnen variëren afhankelijk van de boekingsklasse en route. De ruimbagage moet ook aan bepaalde maten en gewichten voldoen. Ook hier hangt dat van de boekingsklasse en route af.

Boekingsklassen

Flybe biedt 3 tarieven aan: Just Fly, Get More en All In.

Just Fly is het goedkoopste.

In Get More kunnen passagiers tegen betaling de vlucht wijzigen naar een eerdere of latere datum. Ook kunnen ze een stoel met extra beenruimte kopen.

Voor het All In tarief kan men, zonder extra kosten, een voorkeursstoel selecteren of zelfs op het allerlaatste moment de datum of tijdstip van de vlucht wijzigen. Verder kan men op de luchthavens gebruik maken van de executive lounges van Flybe.

Online inchecken

Passagiers die met Flybe reizen, kunnen vanaf 36 en tot 2 uur vóór het geplande vertrek online inchecken.

Vloot

De vloot van Flybe bestaat uit 73 vliegtuigen van het type ATR 72-600, Bombardier Dash 8 Q400, Embraer E-175 en E-195.

Vliegveld Exeter

De internationale luchthaven van Exeter ligt in Groot-Brittannië, in de regio Devon, in de buurt van Exeter. Op het terrain van de luchthaven bevind zich een restaurant, bars, cafés en winkels.

Versnaperingen

Gratis eten en drinken aan boord is inbegrepen in het All-in tarief.

Aanvullende diensten

Passagiers van Flybe kunnen deelnemen aan het loyaliteitsprogramma Rewards4all. Aan boord is het Flight Time Magazine beschikbaar.