Menu

Londen - vliegtickets naar Londen

Toon filters

Londen

Waar te zoeken naar goedkope vluchten naar Londen?

Goedkope vluchten naar Londen zijn erg populair, niet alleen vanwege de vele toeristische attracties, maar ook dankzij de vliegtickets die voor een aantrekkelijke prijs te koop zijn. Bovendien duurt de reis naar het Verenigd Koninkrijk slechts 2,5 uur, daarom kiest men er vaak voor om dit land te bezoeken. En dat geld niet alleen voor het weekend, maar zelfs ook voor een eendaagse reis. Maar hoe kan je nou die goedkope vluchten vinden? Er zijn veel mogelijkheden om goedkope vliegtickets naar Londen te vinden, maar de beste oplossing is altijd om speciale hulpmiddelen op het internet te gebruiken, zoals de eSky-vluchtzoekmachine. Het is zeker ook de moeite waard om je aan te melden voor nieuwsbrieven van verschillende reisgerelateerde websites en specifieke luchtvaartmaatschappijen. Het is de ideale manier om meer te weten te komen over aanstaande promoties op geselecteerde vluchten, inclusief vluchten naar Londen. Je kunt ook op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen dankzij een speciale toepassing die een melding verstuurt waneer er sprake is van prijsverlagingen op specifieke routes. Alleen degenen die de nieuwste aanbiedingen in de gaten houden, kunnen veel geld besparen op de reis, inclusief reizen naar Londen. Je moet alleen maar weten hoe en wanneer vliegtickets te kopen tegen een gunstige prijs.

Vluchtzoekmachines voor vliegtickets naar Londen

Zoekmachines voor het vinden van goedkope vluchten naar Londen zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Je moet wat basisinformatie invoeren, zoals de plaats van vertrek en aankomst, de vertrek- en aankomstdatum, het aantal passagiers en je moet ook de gewenste boekingsklasse van het vliegticket naar Londen selecteren (economy, premium economy business of de eerste klasse). In de resultaten krjg je een lijst met aanbiedingen van alle verschillende luchtvaartmaatschappijen, met op de eerste plaats het goedkoopste vliegticket naar Londen. De resultaten van de eSky zoekmachine voor goedkope vluchten kunnen worden verminderd met behulp van speciale filters, zoals transfers (overstappen of niet overstappen), vertrek- of aankomsttijd, voorkeur voor bepaalde luchtvaartmaatschappijen, evenals suggesties voor andere luchthavens, die als vertrek- of aankomstplaatsen gebruikt kunnen worden. Het is mogelijk om de prijs van de vliegtickets naar Londen te vergelijken en daarmee te verlagen door bijvoorbeeld de optie +/- 3 dagen te gebruiken. Na de zoekopdracht krijg je de lijst van resultaten voor de goedkoopste vluchten. Flexibiliteit bij het kiezen van de dag van vertrek en aankomst is een mogelijkheid om veel geld te besparen op de ticketkosten, dus het is altijd een goed idee om de vluchtdatum indien mogelijk te wijzigen om nog gunstigere prijzen te vinden. Soms kan het wijzigen van de vluchtdatums met slechts één dag de reiskosten naar Londen aanzienlijk verlagen. Het selecteren van de locatie van een geschikte luchthaven kan verder ook een factor zijn waarmee je geld kunt besparen.

Vliegtickets naar Londen vergelijken

Bij het vergelijken van aanbiedingen is meestal de prjs het belangrijkste element voor de keuze van een vliegticket naar Londen. De prijzen zijn afhankelijk van vele factoren. De keuze van de luchthaven is het belangrijkste. Het is aangeraden om een luchthaven in Londen of in de nabije omgeving van de stad te kiezen. Groot-Brittannië heeft 6 luchthavens die dicht in de buurt of op korte afstand van het centrum van Londen liggen. De locatie van de luchthaven heeft de grootste impact op de ticketprijs.

De luchthavens met de meeste connecties zijn London City Airport en Heathrow. Maar deze vliegvelden zijn ook het duurste. De kosten van vliegtickets stijgen omdat het duurder is om een luchthaven in de buurt van het stadscentrum te onderhouden. Heathrow is bovendien de grootste luchthaven van Europa en bedient tot 70 miljard passagiers per jaar, inclusief passagiers uit Nederland, en om meer specifiek te zijn – veelal uit Amsterdam.

De meest populaire luchthaven onder de toeristen is Gatwick. Het ligt op ongeveer 40 km van het stadscentrum maar een keuze voor deze luchthaven is een geweldige mogelijkheid om geld te besparen op je vliegtickets. Het treinstation ligt vlak bij de luchthaven en er rijden veel treinen naar het centrum van Londen.

De luchthavens die zich het verst van Londen bevinden (meer dan 50 km) zijn Luton, Stansted en Southend. Ze worden echter vooral door Nederlanders vaak gekozen, omdat ze worden gebruikt door de budgetluchtvaartmaatschappijen. Ondanks de grote afstand is het niet moeilijk om naar het centrum van Londen te komen, want er zijn veel bus- en treinstations.

Wanneer je vliegtickets naar Londen vergelijkt in een zoekmachine voor goedkope vluchten, moet je ook op details en veranderingen letten. Ze verlagen vaak de ticketkosten, maar ze verlengen soms ook de reistijd en dat kan stress veroorzaken omdat de passagier te laat kan zijn voor de volgende vlucht en de tickets moet omboeken.

Hoe de prijzen te verlagen van vliegtickets naar Londen?

De keuze van de luchthaven en het tijdstip van vliegen zijn niet de enige factoren die van invloed kunnen zijn op het verlagen van de prijs van de vliegtickets naar Londen. Het tijdstip van boeken van deze tickets naar de hoofdstad van Groot-Brittannië is ook belangrijk. Flexibel zijn beperkt zich niet tot +/- een paar dagen. Op de dag zelf vliegtickets kopen is zeker niet rendabel. Ze zullen duur zijn, ongeacht welke luchthaven je kiest. Een andere optie is om te wachten op speciale aanbiedingen bij populaire luchtvaartmaatschappijen die op de geselecteerde dagen goedkope vluchten kunnen aanbieden. Vliegen in het weekend,, van vrijdag tot maandag, is ook duurder. Vliegen naar Londen is in het midden van de week veel goedkoper dan in het weekend want er reizen doordeweeks stukken minder mensen. Het is ook de moeite waard om de vlucht ruim van tevoren te boeken, maar het is beter om datums te vermijden die in het hoogseizoen vallen. Dit zijn de zomermaanden en alle feestdagen waarop de meeste toeristen gaan reizen. Goedkope vliegtickets naar Londen zijn het makkelijkst te vinden van januari tot maart en aan het einde van de herfst.

Vluchten van Nederland naar Londen

De meeste Nederlandse luchthavens hebben een verbinding met de hoofdstad van Groot-Brittannië. De populairste routes naar London met goedkope vliegtickets zijn: Amsterdam - Londen, Eindhoven - Londen, Rotterdam – Londen en Groningen – London.

De kleinere luchthavens bedienen meestal budgetluchtvaartmaatschappijen, dus daar zijn dan ook de goedkoopste vliegtickets naar Londen te vinden. Dit zijn aanbiedingen van EasyJet en Ryanair. Er is ook een route van de KLM vanaf Amsterdam naar Londen, maar deze is echter aanzienlijk duurder. De keuze van de juiste vluchtdatum zou verder geen probleem moeten zijn, omdat budgetluchtvaartmaatschappijen heel vaak, en soms zelfs meerdere keren per dag naar Londen vliegen.

✔️ Zijn er speciale aanbiedingen voor vliegtickets naar naar Londen op eSky.nl?

Op de website eSky.nl uploaden we regelmatig deals en reisaanbiedingen tegen lage prijzen. Volg ons en laat u inspireren!

✔️ Kan ik tijdens het boeken van vliegtickets naar naar Londen ook mijn verzekeringen regelen?

Bij eSky.nl kunt u tijdens het boeken van vliegtickets afhankelijk van uw behoeften ook verschillende soorten verzekeringen kopen. Daarmee zorgt u voor een veilige en comfortabele reis.

✔️ Als ik vliegtickets naar Londen boek, kan ik dan ook een accommodatie ter plaatse boeken?

Op eSky.nl bieden wij een zoekmachine voor accommodaties aan, waardoor u uw accommodatie kunt regelen in de plaats waar u naartoe reist, zelfs al vóór de reis. De accommodatie kan onafhankelijk van het ticket worden geboekt of als onderdeel van het vlucht + hotel-pakket.

✔️ Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan naar Londen ?

Bij eSky.nl zorgen we ervoor dat het aanbod van vliegtickets naar naar Londen niet alleen low-cost luchtvaartmaatschappijen omvat, maar ook van luchtvaartmaatschappijen die zijn gespecialiseerd in een hogere standaard.

Nuttige informatie over vliegvelden in Londen

Populaire luchtvaartmaatschappijen die naar Londen vliegen

Op zoek naar een hotel? Bekijk de beste hotels in Londen

Vind hotel in Londen